Onze diensten

Van strategie tot content creatie, social advertising, community management, campagnes en influencers marketing. Wij nemen het graag voor ieder merk uit handen.

1. Strategie

Een goede strategie is de basis voor het verhaal van jouw merk. Wij creëren content- en campagnestrategiën gebaseerd op onze kennis van de markt, insights en de community van het merk. We dompelen ons onder in de wereld van de consument, zodat we met relevantie en creativiteit een plekje veroveren in het hart van de doelgroep.

We werken met een duidelijk strategisch framework, waarin we kaders schetsen voor wat we willen vertellen, via welke kanalen en wat het doel is. Dit formuleren we in duidelijke doelstellingen en de weg naar het behalen hiervan.

Wij zijn social media partner voor o.a.:

2. Content creatie

Goede, relevante en creatieve content is vereiste nummer één bij een sterk merkverhaal. Onze content creators maken content voor alle verschillende social media kanalen, van Facebook tot Snapchat en van Instagram tot YouTube en blogs.
 
Videocontent speelt hierbij een steeds grotere rol. Ons inhouse video-team creëert iedere dag GIFjes en snappy video's, zoals stop-motion content voor onze klanten. Daarnaast draaien we grote videoproducties en korte documentaires.

3. Social Advertising

Een goed verhaal verdient een publiek. Dit publiek bereiken we door middel van social advertising. Door targeting, re-targeting en het creëren van custom audiences zorgen we continue voor optimalisatie van de lopende campagnes.

Daarnaast zijn onze advertising specialisten op de hoogte van alle nieuwe advertising mogelijkheden op de verschillende social media kanalen. Zo halen we altijd het maximale resultaat uit ieder budget.

4. Campagnes

De doelgroep bereiken is van groot belang, maar deze groep mensen activeren en een steeds groter wordende groep loyale consumenten binden aan een merk is nog veel belangrijker. Hiervoor creëren wij activaties; groot of klein, online of offline. Altijd naadloos in lijn met de merkwaarden, de wensen van de consument én met een duidelijk doel voor ogen.

5. Community Management

Onze community managers zorgen ervoor dat er geen verschil tussen de offline en online service van een merk bestaat. Ze dragen zorg voor de webcare; het beantwoorden van vragen en afhandelen van klachten, maar ook voor de fun webcare, waarbij ze proactief conversaties aangaan met de doelgroep.

Daarnaast regelen ze het creatieproces van de content, het publiceren en monitoren van de content. Iedere maand verzorgen ze een overzichtelijke rapportage met alle resultaten en insights, waarmee de contentproductie continue wordt geoptimaliseerd.

6. Influencers Marketing

De afgelopen jaren zijn wij vrienden geworden met veel toonaangevende influencers, die met hun content duizenden Nederlanders iedere week opnieuw weten te boeien en te binden.
 
Door samen te werken met deze online beroemdheden kunnen we jouw merkverhaal integreren binnen hun content of de influencers inzetten als ambassadeur van jouw merk. Hierbij zoeken we altijd naar de perfecte fit tussen merk en influencer.