Renault presenteert The Gift

Renault presenteert The Gift

Door Birgit Zuurveld
Het ideale cadeau? En dan niet voor in het donker, maar gewoon voor de feestdagen. "Die zijn toch al lang geweest?", hoor ik je denken en dat klopt. Maar toch neem ik jullie in dit blog even mee terug naar die zoektocht naar het beste cadeau voor jouw geliefde, schoonvader, broer of vriend.

Want hoe zou het zijn om een roadtrip met de Renault Clio R.S naar de Vogezen weg te kunnen geven? Daar maak je toch een behoorlijke indruk mee. Dit jaar kon het. Op 20 december lanceerden we het platform ‘The Gift’ voor Renault Nederland, waar je tot en met Oudjaarsdag kon meedingen naar de hoofdprijs. We realiseerden meer dan 1.3 miljoen impressies en meer dan 13.000 deelnemers via Facebook & YouTube advertising, Autoblog en de owned kanalen van Renault Nederland.
 

We mochten natuurlijk zelf ook naar de Vogezen om de teaservideo van de campagne op te nemen. Benieuwd hoe die eruit zag? Je kunt hem hier nog bekijken. Geniet van één van de mooiste stuurmanswegen van Europa en… vergeet niet om je geluid even aan te zetten ;).
 


 

Lees ook